Kameraövervakning Stockholm

En övervakningskamera är ett utmärkt sätt att hålla ett öga på ditt kontor, garage eller någon annan egendom. Det kan ge dig sinnesfrid och kan hjälpa dig att fånga brottslingar om något händer. Om du funderar på att installera övervakningskameror finns det några saker du måste tänka på. Vi på StojTec hjälper dig genom hela vägen från val av kamera och säkerhetssystem till installation.

Full koll i mobil eller surfplatta

Säker lagring lokalt eller i molnet

Uppfyller kraven i dataskyddsförordningen GDPR

Smarta kameraövervakningssystem


I dagens värld är säkerhet en av de viktigaste prioriteringarna för många företag. Ett sätt att bidra till att förbättra säkerheten är att använda smarta larmsystem. Dessa system kan förbättras med hjälp av kameror och programvara. Kamerorövervakning kan till exempel användas för att räkna antalet personer i butiken eller för att varna stora folkmassor. Mjukvara kan också användas för att förbättra larmfunktionerna. Den kan till exempel användas för att skilja mellan auktoriserad och obehörig personal för att minska antalet falska larm.


Hur omfattande kameraövervakning behöver du?


Om du letar efter ett omfattande säkerhetssystem för ditt hem har du kommit till rätt ställe! StojTec installerar allt från enstaka övervakningskameror som kan kopplas till en smartphone till stora system som integreras med inbrottslarm och kontrollsystem. Vi har ett brett utbud av produkter att välja mellan, så att du kan hitta det perfekta systemet för dina behov. Vårt team av erfarna tekniker hjälper dig att välja och installera det system som passar dig. Så vänta inte längre, kontakta oss idag så svarar vi på alla frågor som du har om kameraövervakning.